ŞOK! Alkolü fazla kaçıran Deniz Çakır evini bulamadı

Eğlendiği mekanda alkolü fazla kaçıran Deniz Çakır evini bulamadı. Sokaktaki bütün kapıları zorladı. Merve Boluğur da başkasının arabasına binmeye çalıştı.

“EşkIya Dünyaya Hükümdar Olmaz” dizisinde Meryem’i canlandıran Deniz Çakır her gece farklı bir mekanda eğlenip, alkolü fazla kaçırınca da gazetecilerden köşe bucak kaçıyor. Ünlü oyuncu önceki gece Arnavutköy’de bir mekanda gece yarısına kadar eğlendi. Çakır, her zamanki gibi alkolü fazla kaçırınca ayakta dahi durmakta zorlandı. Mekan çıkışında gazetecilerin kendilerini beklediğini öğrenen arkadaşları Çakır’ı koluna girerek arka kapıdan kaçırmaya çalıştı. Taksiye güçlükle binebilen Çakır, Kuruçeşme’ye evine gitti. Arkadaşlarının yardımıyla taksiden inen Çakır konuşmakta dahi zorlanırken evini şaşırıp başka apartmanlara girmeye çalıştı.

GAZETECİLER YARDIM ETTİ

Evinin kapısını bulmak için arkadaşlarının kolunda yürüyen Çakır, etrafa boş bakışlar attı. Gazetecilerin oyuncunun arkadaşlarına ev kapısını göstermesiyle oturduğu apartmanı bulup girebilen Çakır’ın duvara yaslanarak destek aldığı görüldü.

Ayakta güçlükle duran Deniz Çakır ürkek gözlerle etrafına bakıyordu.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.