ŞOK! Ahmet Hakan’ın yeni aşkı Asena Atalay mı?

Ünlü futbolcu Caner Erkin’in eski eşi Asena Atalay’ın, gazeteci Ahmet Hakan ile aşk yaşadığı iddia edildi. İkiliden çıkan haberlerle ilgili henüz bir açıklama gelmedi.

Sözcü’nün haberine göre, gazeteci Ahmet Hakan’ın bir dönem futbolcu Caner Erkin ile evli olan Asena Atalay ile aşk yaşıyor. Beyaz TV’de yayınlanan magazin programının iddiasına göre çift, Barcelona’ya tatile gitmek için uçak bileti aldı.

YENİ AŞKININ YANINDA UÇTU

Ancak aynı uçakta yan yana kesilen biletlerden biri son anda yandı. Ahmet Hakan uçağı kaçırdı. Hakan, yeni aşkının yanına bir sonraki uçakta uçtuğu iddia edildi. Çıkan bu iddialara ikilinin ne diyeceği ise merak konusu oldu.

YouTube video

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.