ŞOK! 7 liraya aldığı fotoğrafı 19 milyon liraya sattı

Her şey bit pazarına giden Randy’nin, kendisine ilginç geldiği için bir fotoğrafa 2 dolar vererek satın almasıyla başladı…

Randy bit pazarından, siyah beyaz renkteki 2 dolarlık (yaklaşık 7 lira) fotoğraflardan aldı. Bir değeri olacağını zannederek almamıştı. Değişik göründüklerinden dolayı almıştı. Eve geldiğinde fotoğraflara bir de yakından baktı ve tanıdık bir yüze rastladı.

blank

Fotoğraftaki kişi yüzlerce kişiyi öldüren William H. Bonney’den başkası değildi. Billy the Kid ismiyle Amerikan tarihine geçen kanun kaçağı 1881 yılında 23 yaşındayken vurularak öldürüldü. Kanun kaçağının fotoğrafı neredeyse hiç yoktu. Çünkü onu zaten kimse bulamıyordu. Randy, 2 dolara aldığı fotoğrafı yaklaşık 5 milyon dolara sattı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.