Sinan Çetin’den oğlu Rüzgar Çetin hamlesi

Ünlü yapımcı Sinan Çetin İtalya’ya yerleşme kararı aldı. Kaza sonucu bir polisi öldüren ve 7.5 yıl hapse mahkum olan oğlu Rüzgar için Roma’da bir ev kiraladığı ortaya çıktı.

İstanbul Beşiktaş’ta aşırı hız yüzünden ekip arabasına çarparak polis memuru İsmet Fatih Alagöz’ün ölümüne neden olan Rüzgar Çetin’in Roma’ya yerleşmeye karar verdiği ortaya çıktı. Takvim gazetesinin haberine göre 7.5 yıl hapis cezası alan Çetin’e ayrıca yurtdışı çıkış yasağı da konmuştu. Oğlunun Türkiye’de kalmak istememesi üzerine harekete geçen ünlü yapımcı Sinan Çetin, rotayı İtalya’ya kırdı. Roma’da bir ev kiraladı. Orada yaşamaya başladı.

YASAK KALKACAK MI?

Hayranları tarafından bir mağazada görüntülenen Çetin’in, ayrıca oğlunun da yaşayacağı bir ev satın almak istediği öğrenildi. Rüzgar Çetin’in yurtdışı çıkış yasağının kalkmasının ardından Roma’ya taşınacağı belirtildi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.