Sinan Akçıl’dan yeni Ferhat Göçer hamlesi!

Düğünde Sinan Akçıl ile birlikte sahne alan Ferhat Göçer, Akçıl’ın eski sevgililerinden bahsetmeye başlayınca ortalık karışmıştı. Birbirlerine sosyal medyadan sert sözler yazan ikiliden Sinan Akçıl, “Şarkılarımı söylemek istiyorsa her konserinde Mehmetçik Vakfı’na para yatıracak” dedi.

Can Tanrıyar’ın oğlunun düğününde Sinan Akçıl ile sahne alan Ferhat Göçer, Akçıl’ın eski sevgilileri Hadise ve İzel’den bahsedince Burcu Kıratlı mekanı terk etmişti. Akçıl, eşinin yaşadığı bu duruma tepkisini sosyal medyadan göstermiş ve Göçer’e “Densiz” demişti. Göçer de ona “Medya maymunu” karşılığını verdi.

İPLER İYİCE GERİLDİ

Yaşananlar bununla da kalmadı. Akçıl, “Onun kariyerine büyük katkı sağladı” dediği şarkıları için Göçer’e şart koştu: “Eğer şarkılarımı söylemek istiyorsa her konserinden önce Mehmetçik Vakfı’na 2 bin 500 lira bağışlayacak. Mahkemeye başvurup bu yönde karar aldıracağız.” Yasaklı şarkılar ise şunlar: “Biri Bana Gelsin”, “Kızım”, “Bunları Boşver”, “Vefası Eksik Yarim”, “Dön Gel Yeter”, “Kalp Kalbe Karşı Derler”.

Sinan Akçıl, kendisine medya maymunu diyen Ferhat göçer sorusuna sessiz kaldı

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.