Sinan Akçıl, kendisine medya maymunu diyen Ferhat göçer sorusuna sessiz kaldı

Ünlü çift Sinan Akçıl ve Burcu Kıratlı, geçtiğimiz gün Vadistanbul’da görüntülendi.

Bir restorandan çıkış yaparken objektiflere yansıyan ünlü çifti, televizyoncu Can Tanrıyar’ın oğlu Anılcan Tanıryar’ın düğününde Ferhat Göçer’in sahnede sarf ettiği sözler üzerine Burcu Kıratlı’nın düğünü terk ettiği ve devamında sosyal medyaya taşınan polemiği üzerine konuşmak istemediğini söyleyen Sinan Akçıl, Ferhat Göçer’le yaşadıkları polemiğe değinmeyerek, olayı uzatmak istemediği görüldü.

blank

Çevredeki insanların fotoğraf isteklerini kırmayarak her biriyle selfie çektiren Burcu Kıratlı ve Sinan Akçıl çifti, yanlarına gelen minik köpeği de uzun süre severek doğa ile iç içe bir yaşam merkezi olan Vadistanbul’dan araçlarını teslim alarak ayrıldılar.

ŞOK! Ferhat Göçer’den Sinan Akçıl’a “Medya Maymunu” ifadesi geldi!

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.