Simge Sağın, özel açıklamalarıyla Dream Türk “50 Fifty”de!

Dream Türk’ün, sunuculuğunu Emel Yalçın’ın, yapımcılığını Noah Entertaintment’ın, genel koordinatörlüğünü ise Suat Yanç’ın üstlendiği, sevilen müzik ve magazin programı “50 Fifty” yayınlanacak yeni bölümünde Simge Sağın’ın son klibinin kamera arkasını ekrana getiriyor.

Klip setinde sadece sunucu Emel Yalçın’ı ağırlayan Simge Sağın, “50 Fifty” izleyenlerine özel iddialı açıklamalarda bulundu. Başarılı şarkıcı yakında çıkaracağı yeni albümde ise dinleyenlerini adeta yerden yere vuracağını söyledi.

Programda ayrıca Demet Akalın’ın yeni çalışmasıyla ilgili açıklamaları, Ferhat Göçer’in sahnelediği müzikalinin perde arkası görüntüleri ve bunların yanı sıra müzik, magazin dünyasından son haberler yer alacak.

“50 Fifty” 6 Nisan Perşembe saat 20.00’de yeni bölümü ile Dream Türk TV‘de

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.