Simge “Öpücem”

Simge, büyük beğeni toplayan ve önemli müzik otoriteleri tarafından sevilen Ben Bazen isimli son albümünün ikinci video klibini Öpücem isimli hareketli şarkısına çekti.

Sözleri Sezen Aksu ve Sibel Algan, müziği Sezen Aksu ve düzenlemesi Erhan Bayrak imzası taşıyan ‘Öpücem’ şarkısının klip çekimi yaklaşık 16 saat sürerken, klibin yönetmenliğini Gülşen Aybaba ve görüntü yönetmenliğini Veli Kuzlu üstlendi. Klip fotoğrafları için ise sanatçı, Mustafa Sarıkaya’nın objektifine poz verdi.

Uzun çekim saatlerine ve yorgunluğa rağmen başta Simge olmak üzere tüm ekibin enerjisi klip çekimi boyunca bir dakika dahi düşmedi.

Sanatçının dört profesyonel dansçı ile birlikte dans ettiği sahneler dikkat çekerken, uzun zamandır dans dersleri alan ve saatlerce Burcu Gidenoğlu’nun hazırladığı koreografi için çalışmalar yapan Simge’nin performansı büyük beğeni topladı.
Klipte ayrıca dans sanatçısı Köksal Ünal’ın gösterisi ve Mısırlı Ahmet ile ekibinin darbuka performansı da büyük ilgi topladı.

Yazın son günlerini açık havada çektiği kliple değerlendiren güzel sanatçı, çekim yapmak için İstanbul’un en sakin ve doğasıyla kendine hayran bırakan noktalarından birisi olan Kilyos’u tercih etti.

Stil danışmanlığını Oğuz Erel’in üstlendiği ve Gülşah Saraçoğlu imzalı kostümler ile klipte bu kez oldukça iddialı ve feminen bir Simge gören hayranları, sanatçının gösterişli ve büyüleyici takılarla süslü farklı halleri ile yeni bir Simge izliyorlar.

Simge’nin ‘‘Öpücem’’ şarkısının klibi 27 Eylül’de tüm dijital platformlarda ve müzik kanallarında yerini aldı.

YouTube video

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.