Bir Litre Gözyaşı’nın yayın tarihi belli oldu

Kanal D’nin başrollerinde Sanem Çelik, Miray Daner, Tolga Tekin ve Mert Yazıcıoğlu’nun yer aldığı Bir Litre Gözyaşı’nın yayın tarihi belli oldu.

07 Ekim pazar akşamı ilk bölümü ile izleyici karşısına çıkacak dizide; tedavisi olmayan bir hastalığa yakalanan Cihan (Miray Daner)’ın, kızı için ayakta kalmaya çalışan annesi Figen (Sanem Çelik) ‘in ve her şeye rağmen birbirine sahip çıkan bir ailenin hayat mücadelesi ekrana gelecek.

blank

İşte merakla beklenen dizinin setinden kareler…

Yönetmenliğini Serhan Şahin’in üstlendiği, senaryosunu ise Neşe Şen, Sertaç Ergin ve Gül Meriç Özen’in kaleme aldığı, Med Yapım – Mf Yapım imzalı dizi için çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

Ekrana gelmek için gün sayan Bir Litre Gözyaşı’nın setinden de yeni kareler geldi.
Oyuncu kadrosunun da hikâyesi kadar güçlü olduğu Bir Litre Gözyaşı bu sezon çok konuşulacak.

Bir Litre Gözyaşı, 7 Ekim pazar akşamı ilk bölümüyle saat 20.00’de Kanal D’de!

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.