Şilan Makal ve Şener Özbayraklı evleniyor

‘Yeni Gelin’ dizisinin oyuncusu Şilan Makal futbolcu sevgilisiyle birlikte fotoğrafını ilk kez paylaştı.

‘Yeni Gelin’ dizisinin oyuncusu Şilan Makal evlenme kararı aldığı futbolcu sevgilisiyle ilk kez fotoğraf paylaştı. Geçen yıl Fenerbahçe forması giyen, bu sezon başında Galatasaray’a transferi gerçekleşen Şener Özbayraklı ve oyuncu Şilan Makal 4 yıldır, sessiz sedasız aşk yaşıyordu.

Şilan Makal ve Şener Özbayraklı çiftinden sürpriz bir karar geldi. Aşklarını gözlerden uzak yaşayan çift evleniyor. Evlilik haberinin ardından Şilan Makal sevgilisiyle ilk kez fotoğraf paylaştı.

blank

Daha önce Bursaspor ve Fenerbahçe formaları da giyen milli futbolcu, Şilan Makal ile memleketi Artvin’de evlenmeye karar verdi.

Önümüzdeki yaz Borçka İlçesi’nde sade kır düğünüyle birlikteliklerini taçlandıracak olan çiftten Makal, önceki gün erkek arkadaşıyla ilk kez birlikte çekilmiş karesini paylaştı.

‘A- Normal’ isimli tiyatro oyununda oynayan Makal’ı ilk gününde yalnız bırakmayan Özbayraklı, kız arkadaşını en ön sıradan izleyerek destek çıktı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.