Şener Özbayraklı ile evlenmeye hazırlanan oyuncu Şilan Makal’dan anlamlı hareket

Dünyaevine girmeye hazırlanan Galatasaraylı futbolcu Şener Özbayraklı ile Şilan Makal, davetlilerden kütüphane kurmak için kitap bağışında bulunmalarını istedi.

Galatasaraylı futbolcu Şener Özbayraklı ile Artvin’de evlenmeye hazırlanan genç oyuncu Şilan Makal’dan anlamlı hareket… Haziran ayında Borçka İlçesi’nde sade kır düğünüyle birlikteliklerini taçlandıracak olan çift, düğünlerinde sosyal bir projeye imza atacak.

ARTVİN’DE DÜĞÜN

4 yıldır gözlerden uzak beraberlik yaşayan sevgililer, Artvin’de kütüphanesi olmayan köy okuluna kütüphane kurmak için harekete geçti. Tarih öğretmenliğini bırakıp oyunculuğa geçiş yapan Makal ile Özbayraklı düğüne gelecek olan davetlilerden kitap bağışında bulunmalarını istedi.

blank
Şener Özbayraklı -Şilan Makal

ÇOCUKLARA YARDIM

Gelen eserlerle kendi adlarına mini bir kütüphane kuracak olan Makal ve Özbayraklı, köyde bulunan çocukların okumalarına yardımcı olmak istediklerini söyledi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.