Sıla Türkoğlu: Bugün aşık olasım geldi

Ünlü şarkıcı Yalın’ın depremzede kız çocuklarının eğitimi için verdiği konseri dinlemeye giden güzel oyuncu Sıla Türkoğlu, muhabirlerin kendisine yöneltilen sorulara cevap verdi. Özel hayatı hakkında konuşan Sıla Türkoğlu, dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Türkoğlu, “Hayatımda biri yok ama bugün Yalın’ı dinleyince aşık olasım geldi. Kader, kısmet bu işler” dedi.

Şimdilerde Show TV’de ekrana getirilen Kızılcık Şerbeti dizisinde rol alan ünlü oyuncu Sıla Türkoğlu, hayat verdiği “Doğa” karakteri ile dikkatleri üzerine çekiyor. Büyük hayran kitlesine sahip olan Sıla Türkoğlu, depremzede kız çocuklarının eğitimi için sahne alan Yalın’ı dinlemeye gitti.

Basın mensupları ile sohbet eden Türkoğlu, “Depremzedeler adına yapılan bir organizasyon olduğu için destek olmak istedik. Umarım yardımlar yerini bulur. Keyifli bir akşamdı. Soğuğa rağmen çok eğlenceliydi. Set temposunda iyi geliyor böyle akşamlar” dedi.

Özel hayatıyla ilgili gelen sorulara da cevap veren güzel oyuncu, “Hayatımda biri yok ama bugün Yalın’ı dinleyince aşık olasım geldi. Kader, kısmet bu işler. Her şeyden önemlisi; karşımdaki insanın bana bütün saflığıyla yaklaşmasını isterim” şeklinde yanıt verdi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.