Sıfır Bir – “Bir Zamanlar Adana’da” dizisinde intikam vakti

BluTV’nin fenomen dizisi Sıfır Bir – “Bir Zamanlar Adana’da” dizisinin 5.sezonu için geri sayım son sürat devam ediyor. 23 Ocak’ta izleyicilerle buluşacak dizinin afişi, herkesin Hürriyet mahallesi için canını ortaya koyacağının sinyallerini veriyor.

Binlerce izleyicinin ekran başında geçtiğimiz sezon boyunca Perşembe günü 19:01’i bekledikleri Sıfır Bir – “Bir Zamanlar Adana’da” dizisinin yeni bölümleri 23 Ocak’tan itibaren BluTV’de olacak.

Geçtiğimiz günlerde fragmanı yayınlanan dizinin yeni sezonunda intikam teması ön planda olacak. Mücadelenin çok daha kızışacağı Sıfır Bir – “Bir Zamanlar Adana’da”nın 5.sezon afişinde tüm karakterlerin mezarlıkta görülmesi herkesin Hürriyet mahallesi için canı pahasına savaşacağını gösteriyor.

blank
Sıfır Bir – “Bir Zamanlar Adana’da”

İzleyiciyi çok daha heyecanlı bir sezonun beklediği dizinin yeni sezonu 23 Ocak’ta BluTV’de başlıyor.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.