Sibel Can’dan yıllar sonra gelen Müslüm Gürses itirafı

Sibel Can, yeni albümündeki iki parçayı Müslüm Gürses’e ithaf ettiğini söyledi.

Bir firmanın görkemli gecesinde özel bir konser veren Can, 2,5 saat boyunca sahnede kalarak konukları coşturdu. Türk Sanat Müziği’nden arabeske kadar her çeşit şarkılar seslendiren Can, 29 Nisan’da hem müzik marketlerde hem de itunes’ta yer alacak olan ‘Arabesque’ albümü ile ilgili çok özel bir sırrını da ilk kez bu konserde paylaştı.

”ONA VERDİĞİM SÖZÜ TUTUYORUM”

Yeni albümünde bulunan ‘Solmadan Gel Aşkımın Gülü’ ve ‘Hasret Rüzgarları’ adlı iki şarkıyı usta sanatçı Müslüm Gürses’e ithaf ettiğini anlatan sanatçı ”Müslüm Gürses, çok saygı duyduğum ve sanatına hayran olduğum bir müzisyendi, babamın da yakın arkadaşıydı. Çok şükür ki, ben de kendisiyle güzel bir dostluk kurmayı başaracak kadar şanslıydım. Vefat etmeden çok kısa bir süre önce Antalya Sueno’da beni dinlemeye gelmişti ve bana ‘Bu şarkıları beraber söyleyelim’ demişti. O zaman çok gurur duymuştum ama gerçekleştiremedik. Şimdi albümüme koyarak ona verdiğim sözü tutuyorum.” açıklamasında bulundu.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.