Demet Akalın: Sigara içilen mekanlarda artık sahneden ineceğim

Ünlü şarkıcı Demet Akalın, Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu’nun detaylarını açıkladığı yeni sigara yasaklarına sosyal medya hesabından destek verdi.

Ünlü şarkıcı Demet Akalın, açıklanan yeni sigara yasaklarına destek vererek, işi gereği çıktığı mekanlarda en büyük rahatsızlık olarak sigarayı gösterdi.

”İÇMEYİN ŞU ZIKKIMI”

Sigara yasaklarının bir süre önce alınan yeni kararlarla biraz daha genişletilmesinin ardından sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Demet Akalın, sigara içilen mekanlarda sahneden ineceği konusunda uyarı yaptıktan sonra, şu paylaşımda buludu: ”Bende sigara icilen mekanlarda artık sahneden ineceğim valllahi! Sigara içilmez! Sağlık Bakanlığı’nın tek takdir ettiğim atılımı! Sigara yasağı genişliyor! Ohhh miss içmeyin şu zıkkımı!”

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.