Shakira ve Jennifer Lopez, Super Bowl’da Kobe Bryant’ı unutmayacak

Amerikan Futbol Ligi’nin (NFL) Super Bowl olarak anılan şampiyonluk mücadelesinde bu yıl devre arasında Shakira ve Jennifer Lopez sahne alacak. İki Latin şarkıcı, hazırlanan büyük gösteride NBA yıldızı Kobe Bryant’ı anacaklarını belirtti.

Amerikan Futbol Ligi’nin Şampiyonluk mücadelesi Super Bowl’a sayılı günler kala organizasyonun devre arasında boy gösterecek olan iki Latin şarkıcı Shakira ve Jennifer Lopez, bir basın toplantısı düzenledi.

blank

Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Shakira, “Sahnede yer alan iki Latin şarkıcı olarak ülkedeki çeşitliliği kutlayacağız” açıklamasında bulunurken, Porto Riko asıllı Jennifer Lopez ise “Shakira ile birlikte unutulmaz anlar yaşatacağımızı düşünüyorum” ifadesini kullandı. Ancak ikilinin en heyecanla karşılanan açıklaması, Kobe Bryant ile ilgili sözleri oldu. Düzenleyecek dev gösteride Kobe Bryant’ı unutmayacaklarını söyleyen ünlü şarkıcı Shakira, “Kobe’yi hatırlayacağız, hayatı ve bu ülkenin çeşitliliğini kutlayacağız. Eminim, Kobe, o gün sahnede vereceğimiz mesajla gurur duyardı” ifadesini kullandı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.