Gerard Pique tarafından aldatılan Shakira ihaneti nasıl öğrendiğini ilk kez anlattı

Eski futbolcu Gerard Pique tarafından ihanete uğrayan Shakira, verdiği son röportajda dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Shakira, aldatıldığını ne zaman öğrendiğini ilk kez anlattı. Ünlü şarkıcı magazin gündemine bomba gibi düştü.

Çocuklarının babası İspanyol futbolcu Gerard Pique tarafından ihanete uğramasının ardından Barselona’dan taşınıp Amerika’ya yerleşen dünyaca ünlü şarkıcı Shakira, özel hayatıyla gündemden düşmüyor.

blank

Shakira verdiği son röportajında ihanet haberini nasıl öğrendiği anlattı. Ünlü şarkıcı, şunları söyledi:

“Babam düşerek ağır bir şekilde yaralandı ve hastaneye kaldırıldı. Her şey bir anda oldu. Yuvam dağılıyordu ve basın aracılığıyla babam yoğun bakımdayken ihanete uğradığımı öğreniyordum.

Hayatımda en çok sevdiğim adam ve en iyi arkadaşım olan adam; yani babam, ona en çok ihtiyaç duyduğum anda beni terk ediyordu. Ne onunla konuşabiliyordum ne de olup bitenlerle ilgili tavsiye alabiliyordum.”

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.