Shakira eski sevgilisi Gerard Pique’nin arkadaşı Iker Casillas ile aşk yaşıyor

Dünyaca ünlü şarkıcı Shakira, çocuklarının babası Gerard Pique ile kısa bir süre ayrılık kararı aldı. Shakira’nın Gerard Pique’nin eski takım arkadaşı kaleci Iker Casillas ile aşk yaşadığı iddiası gündeme geldi. Ünlü şarkıcıdan herhangi bir açıklama gelmedi.

Barselona’nın İspanyol futbolcusu Gerard Pique, 2010 yılında Shakira’nın Dünya Kupası için yaptığı “Waka Waka” şarkısının klip çekimlerinde ünlü şarkıcı ile tanıştı. Gerard Pique ile ünlü şarkıcı Shakira’nın bu birlikteliğinden çocuğu dünyaya geldi. İlişkilerine am gaz devam eden ünlü çifte nazar değdi. 35 yaşındaki futbolcu ile 45 yaşındaki şarkıcı, haziran ayında ayrılık kararı aldı.

blank

SHAKIRA İLE IKER CASILLAS AŞK YAŞAMAYA BAŞLADI

Şarkıcıyı aldattığı öğrenilen Pique, kısa bir süre sonra yeni sevgilisi ile boy göstermeye başladı. Shakira’dan gelen karşı atak Pique’yi geride bıraktı. Şarkıcının, Pique’nin bir zamanlar milli takımdan da arkadaşı olan eski kaleci Iker Casillas ile aşk yaşadığı ortaya çıktı.

TNG News’in haberine göre; eski iş ortağının eski iş arkadaşlarından biri olan Casillas ile romantik bir ilişki yaşamaya başlayan Shakira, iddiaları henüz yalanlamadı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.