Mustafa Sandal’dan Reha Muhtar’a tepki: Yüreğin varsa sokağa çık

Deniz Uğur’un eski eşi Reha Muhtar’ın 13 yaşındaki kızına bağırdığı ses kayıtlarını yayınlamasının ardından Mustafa Sandal’dan tepki geldi. Reha Muhtara sert çıkan ünlü şarkıcı Mustafa Sandal, “Varsa yüreğin sokağa çık, 5 dakikan var Reha” ifadelerini kullandı.

YouTube video

13 yaşındaki kızına şiddet uyguladığını iddiasıyla eski eşi Reha Muhtar’a dava açan Deniz Uğur’a geçici velayet verildi Muhtar’a da 2 ay süre ile kızı Mina Muhtar’a yaklaşmama cezası verildi. Davanın ardından Deniz Uğur, Reha Muhtar’ın kızına bağırdığı bir ses kaydını sosyal medya hesabından yayınladı.

REHA MUHTAR’A MUSTAFA SANDAL’DAN TEPKİ GELDİ

Uğur’un Instagram’dan “Elim ayağım titriyor şu an! Dünyanın en iyi babası, öyle mi? Peki, herkes duysun öyleyse… Ağlayan, çığlık atan, acı çeken benim kızımın sesi. Diğer sesi de çok iyi tanırsınız. Allah’ın laneti karanlığa hizmet edenlerin üzerine olsun. Allah cezanızı versin” notuyla yayınladığı ses kaydının ardından ilk tepki Mustafa Sandal’dan geldi.

Mustafa Sandal, “Kızına sözlü şiddette bulunan Reha Muhtar’ı kınıyorum! Kayıtta çocuğa söylüyorsun ya ben de sana söylüyorum; varsa yüreğin sokağa çık, 5 dakikan var Reha! Bak bakalım kaç kişi yüzüne tükürecek? Savunmasız bir kız çocuğuna baskı kurmakla olmuyor bu işler” dedi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.