Sezen Aksu’nun Seni Yerler şarkısına eğlenceli klip

Sezen Aksu, çok sevilen Seni Yerler şarkısını İzmirli Muhittin Yıldız Sunshine Band Orkestrası’na verdi. Orkestra şarkıya Alaçatı’da klip çekti.

2007 yılında İzmir’de kurulan Muhittin Yıldız Sunshine Band Orkestrası hemşehrileri Sezen Aksu’nun Seni Yerler adlı parçasını cover yaparak ilk single’ını piyasaya sundu. Ararjörlüğünü Şahin Kurnaz’ın yaptığı şarkının klibi Alaçatı’da çekildi. Klibin yönetmenliğini Gülşen Aybaba yaptı. Klip müzik kanalları ve digital platformda kısa sürede dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Orkestra Ekim ayında da gruptaki diğer solistlerin de seslendireceği 5 parçadan oluşan maxi single’ı piyasaya sunmayı hedefliyor. Önümüzdeki süreçte orkestranın yöneticisi Muhittin Yıldız ülkemizin ve dünyanın tanınmış solistleriyle konser yapmayı planlıyor.

YouTube video

Dev kadro geniş repertuvar

Muhittin Yıldız Sunshine Band Orkestrası kurulduğu günden günümüze kadar olan sürede ülkemizin bir çok şehrinde konserler ve organizasyonlarda yer aldı. Jazz,latin,oldies ve Türkçe pop türlerinde geniş bir repertuara sahip olan Sunshine Band geçtiğimiz yıl 65 kişilik dev bir kadroyla gerçekleştirdiği konseri ile Türkiye’de özel orkestra olarak bir ilke imza attı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.