“ŞEYTAN-I İNS” 22 Mart’ta vizyona giriyor

Vizyonu korkudan titretecek…

Yapımcılığını Ertuğrul Şan ve Murat Özserçe ‘nin üstlendiği “Şeytan-ı İns” isimli korku filminin çekimleri 5 aylık bir süre de Kırklareli’nin, Lüleburgaz beldesinde tamamlandı. 110 kişilik bir ekibin yer aldığı çekimlerde,yörenin coğrafi yapısı ve geçmişteki beldeye ait hikâyeler, filmin çekiminde ilham kaynağı oldu. Sette çekimler sırasında birçok doğaüstü olay da yaşandı.

Filmin senaryolaştırılması ve Yönetmenliği, Gökhan Arı tarından üstlenirken, başrollerde Emre Özmen ,Derya Çavuşoğlu , Oğuz Şenol ,Damla Özovalı gibi bir çok oyuncu yer aldı..

“Şeytan-ı İns” filmin yapım şirketi sorumluluğunu, sinema sektörüne menajerlik alanında da yıllarını veren isimlerin yol arkadaşı olan Dilek Tözen tarafından kurulan “Suare Film ve Yapım “ üstlendi.

Kırklareli’nin , Lüleburgaz beldesinde , yoğun bir tempoda hazırlanan, gerilim yüklü bir hikâyenin,vizyon tarihi de belli oldu.“ŞEYTAN-I İNS” 22 Mart’ta vizyona girerek sinema severlerin beğenisine sunulacak.

YouTube video

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.