Sert kayaya çarptı!

Keleşoğlu Holding’in Cennetkoru projesinde kendisini mülk sahibi olarak tanıtan A.B isimli sosyal medya fenomeni sert kayaya çarptı!

Keleşoğlu Holding’in, Cennetkoru projesinde kendisini mülk sahibi gibi tanıtan A.B isimli sosyal medya fenomeni oturduğu daireyi teslim aldıktan sonra evinin dekorunu değiştirmek için dekoratif sıva ve boya işlemi yaptırdı.

Fakat ucuz ve kalitesiz malzeme ile yaptırdığı yanlış uygulama neticesinde oturduğu dairenin duvarlarında deformasyon oluşunca ortalık bir anda kızıştı.

Keleşoğlu Holding yetkililerin yaptıkları açıklamaya göre, A,B isimli şahsın kendisinin yaptırdığı yanlış uygulamaya rağmen Keleşoğlu inşaat, durumu düzeltmek için teknik servis yönlendirmiş fakat teknik servis elemanlarından edinilen bilgiye göre şahıs kapıyı bile açmayarak zorluk çıkararak yönetim kurulu üyeleri ile görüşmek için ısrarcı olmuş ve Keleşoğlu yönetim kurulu üyesi Dursun Keleş ile görüşmesinde 400.000 lira ekstra para alarak dairesini geriye vermek istediğini belirtmiş, aksi takdirde sosyal medya hesabından konuyla ilgili asılsız paylaşımlar yapacağına dair tehditler savurarak ortalığı karıştırdı.
Dursun Keleş’ten istediği cevabı alamayan şahıs kendisini ve firmasını sosyal medyadan itibar zedelemek adına karalama kampanyası başlattı.
Evine habercileri toparlayan A.B, haberin asılsız olmasına karşılık yayın yapmayacağını dile getiren habercilere de ateş püskürtmeye devam ederek olayları iyice kızıştırdı.

Ayrıca Dursun Keleş’in içerisinde oturduğu süre öngörülmeksizin daireyi satış fiyatı üzerinden geri almayı kabul ettiği öğrenildi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.