“Bir Zamanlar Çukurova” dizisi ilk görüntüleriyle heyecan yarattı

Yapımını dünyanın pek çok ülkesinde yayınlanan Türk dizilerine imza atan ve son dönemin rating rekortmeni dizilerinin yapımcısı TİMS&B Productions’ın, yapımcılığını ise Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın üstlendiği yeni sezonun en çok merak edilen “Bir Zamanlar Çukurova” dizisi ilk görüntüleriyle heyecan yarattı!

Güçlü kadrosuyla olduğu kadar, mekanları, prodüksiyonu, kostümleri ve etkileyici renkleri ile göz kamaştıran dizi, sezonun en çok merak edilen dizisi!

Sosyal medyada alkışlar ve kalp emojileriyle karşılanan dizi, oyuncu kadrosuyla da büyük övgü aldı. Henüz yayınlanan 1 dakikalık görüntüsü ile hikayesi çok merak edildi!

Yakında Atv ekranında izleyiciyle buluşacak olan “Bir Zamanlar Çukurova” için ilk tanıtımının, sinema filmlerini aratmadığı herkes tarafından konuşuldu!

48 saatte, 1 milyon 250 bin kişi tarafından izlenen görüntüler büyük beğeni topladı.

Hem, oyuncuların fanları hem de dizi meraklıları, her hafta sinema filmi tadında bir hikaye izlemek için şimdiden hazır!

YouTube video

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.