Serkan Çayoğlu ve Özge Gürel’e dizi teklifi!

Bir dönem Fox TV ekranlarında yayınlanan ‘Kiraz Mevsimi’ isimli dizide rol alıp dizi bitimiyle aşk yaşamaya başlayan ünlü oyuncu Serkan Çayoğlu ve sevgilisi Özge Gürel, bir mekan çıkışında soruları yanıtladı.

En son TRT ekranlarında yayınlanan Halka dizisinde rol alan Serkan Çayoğlu ve oyuncu sevgilisi Özge Gürel, geçtiğimiz akşam bir mekan çıkışında görüntülendi.

blank
Serkan Çayoğlu – Özge Gürel

Geçtiğimiz yıllarda yayınlanan ‘Kiraz Mevsimi’ isimli dizide birlikte rol alıp dizinin bitmesiyle de aşk yaşamaya başlayan Serkan Çayoğlu ve Özge Gürel, muhabirlerle sohbet etti. “Bize yeniden aynı dizide oynamamız için teklifler geliyor. Henüz karar vermedik.” diyen çift muhabirlere teşekkür ettikten sonra taksiye binerek evlerinin yolunu tuttu. Ünlü çift bakalım yeniden birlikte rol alacak mı?

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.