Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kenan Doğulu: Megastar, süperstar, hiperstar, diva, kral, baba değilim

Kenan Doğulu, önceki akşam bankacılık kariyerini bırakıp stand-up yapmaya başlayan

Kenan Doğulu, önceki akşam bankacılık kariyerini bırakıp stand-up yapmaya başlayan Kaan Sekban’ın Harbiye Açıkhava’daki gösterisinde sahneye çıktı.

Bankacılık günlerinden müzikal yolculuğuna, çocukluğundan bugüne uzanan kısa hayat hikayesini barcovizyonda gösteren Kaan Sekban, yıllar önce katıldığı bir televizyon programında yaptığı Kenan Doğulu taklidinin görüntüsü dönerken ünlü şarkıcı, asansörle bir anda sahnede belirdi. Sekban, “Heyecandan zangır zangır titriyorum. 26 yıl önce bir özel kanalda Kenan Doğulu’nun taklidini yapmıştım. Şimdi yan yanayız” dedi. Yaparım Bilirsin parçasını birlikte seslendiren Kaan Sekban ve Kenan Doğulu düeti bol kahkahalı akşamın ilk ve en büyük süpriziydi.

Kaan Sekban – Kenan Doğulu

‘1993’TEN BERİ SADECE SEMPATİĞİM’

Kendisini stand-up gösterisinin ortasında bulan Kenan Doğulu da isim vermeden ünlü meslektaşlarına takıldı: “Megastar, süperstar, hiperstar, diva, kral, baba değilim. 1993’ten beri sadece sempatiğim.”