Can Yaman: İnsanlarımız niye böyle kıskanç?

Oyuncu Can Yaman geçtiğimiz gün Bebek’teydi. Magazin muhabirleri ile sohbet eden Can Yaman, İtalya’da gördüğü büyük ilgi için “İnsanlarımız niye böyle kıskanç? yorumunu yaptı.

Tatil için gittiği İtalya’da gördüğü ilgiyle adından sıklıkla söz ettiren yakışıklı oyuncu Can Yaman geçtiğimiz gün Bebek’te görüntülendi.

blank
Can Yaman

Napoli’de gördüğü ilginin kendisini şaşırttığını söyleyen oyuncu “Arada fotoğraf çektiren olur diye tahmin ediyordum. Bu kadarını beklemiyordum. Tüm olay pasaport kontrolünde başladı. Otelin kapısında bekleyecekler, tezahürat yapacaklar, kim böyle bir şey düşünür ki…” yorumunu yaptı. Kendisine gösterilen ilgi için “Reklam için yapıldı ve tamamı kurgu” diyenler hakkında da konuşan Yaman, “Dizilerim orada yayınlandığı için fotoğraf çektirmek isteyen olur diyordum ama bu kadarını beklemiyordum. İddiaya gelince; haset dolu söylemler. İnsanlarımız niye böyle kıskanç? Gurur duyulması gereken şeyler ama haset duyguları ağır basıyor.” dedi.

Can Yaman, Napoli’de bir modelle kaçamak mı yaptı?

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.