Serenity Queen Hotel, misafirlerine müzik şöleni sunacak

Geçen günlerde açılışını Hülya Avşar’ın muhteşem sahnesiyle gerçekleştiren Alanya’nın incilerinden Serenity Queen Hotel, sezona damga vuracak iddialı konser takvimini açıkladı.

Merve Özbey, Ziynet Sali, Serkan Kaya, Rubato, Levent Yüksel, Derya Uluğ, Ferhat Göçer, Gökhan Tepe ve Simge konserleriyle unutulmaz performanslara sahne olacak olan tesis, müziğin yıldızlarını Alanya’da buluşturacak.

blank

Akdeniz’in masmavi sularının kucakladığı Alanya sahilinde kendine özel plajıyla konuklarına eşsiz bir deniz tatili sunan Serenity Queen Hotel, modern ve zarif tasarımıyla dikkat çekerken aynı zamanda Paradise Production organizasyonu eşliğinde ağırlayacağı sanatçılarla da adından sıkça söz ettirecek.

Serenity Queen Konser Takvimi

05 Ağustos Merve Özbey

12 Ağustos Ziynet Sali

26 Ağustos Serkan Kaya

09 Eylül Rubato

16 Eylül Levent Yüksel

23 Eylül Derya Uluğ

07 Ekim Ferhat Göçer

14 Ekim Gökhan Tepe

21 Ekim Simge

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.