Serenay Sarıkaya: Şarkıcılık hayal ettiğim bir meslek değil

Son on yılın en iyi gişe açılışını yapan aşk filmi “İkimizin Yerine” oyuncuları Serenay Sarıkaya ve Nejat İşler, Best FM’de Yasemin Şefik’in konuğu oldu.
İki oyuncu da samimi açıklamalarda bulundu.
Serenay Sarıkaya oynadığı roller ve projeler ile ilgili; “Aslında çok iyi mi seçiyorum bilmiyorum. Bu işin şansla doğru orantılı olduğunu düşünüyorum. Seçtiğim bütün işleri kalbimle seçtim. Çok şükür güzel işler denk geldi.” dedi.

SERENAY VE KEREM ÇİFTİ EVDE DİZİ İZLİYOR!

Kerem Bürsin ile ilişkilerinin her şekilde gündem olmasını da yorumlayan oyuncu; “Ne yapsam olmuyor. Aslında biz öyle aktif bir çift değiliz. İkimizde çok evciyiz. Bu mesleğin getirisi. Bol Bol dizi izliyoruz. Bayağıdır çalışmayınca yabancı dizilere sardık. Oyunculuk çok takip ediyorum. “ dedi.

SERENAY SARIKAYA SEZENCİ Mİ AJDACI MI?

Yasemin Şefik’in “Aşk acısı çekiyorsun. Sezen Aksu mu Ajda mı dinlersin?” sorusuna; “Aşk acısına Sezen iyi gelir…Aslında Ajda umut verir, Ajda’nın şarkıları dinlediğin zaman mutlu olursun. Tamam dersin vazgeçmedim, devam, güçlüyüm. Ama ben dramatik alt yapılıyım galiba o yüzden Sezen…” cevabını verdi. Şarkı yorumları da çok beğenilen oyuncu, şarkıcılık konusunda ise son noktayı koydu;
“Albüm düşünmüyorum. Profesyonel anlamda şarkıcılık hayal ettiğim bir meslek değil.”

NEJAT İŞLER KADINLARA SESLENDİ; ERKEKLERE İYİ BAKIN!

Yasemin Şefik’in programında samimi anlatımlarda bulunan Nejat İşler,
“Serenay’ı gayet başarılı buluyorum. Bu işi yapmak istiyor. Bu da başarmanın yarısı.” dedi. Yazdığı kitabın gelirini Bodrum Gümüşlük spora bağışlayan oyuncu, “İkimizin Yerine” filminin yanı sıra bir Ferhan Özpetek filmiyle de izleyici karşısına çıkacak. Kadınların en sevdiği oyunculardan olan Nejat İşler yayında kadınlara seslendi; “Erkeklere İyi Bakın!”

yasemin-ve-serenay

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.