Serenay Sarıkaya ile karantinada olan Cem Yılmaz’ın villasında yangın çıktı

Koronavirüs salgını nedeniyle sevgilisi Serenay Sarıkaya ile karantinada olan komedyen Cem Yılmaz’ın Etiler’deki villasında önceki gün yangın çıktı. Hemen müdahele edilen yangın kısa süre içinde kontrol altına alındı.

Cem Yılmaz’ın Etiler’deki lüks villasında önceki gün felaketin eşiğinden dönüldü. Sözcü’nün haberine göre; Yılmaz’ın yanında çalışan, arabaları yıkarken o esnada villanın çöp odasından dumanlar çıkmaya başladı. Durumu fark eden çalışan, anında elindeki hortum ile ateşe müdahale etti.

blank

ALDIRIŞ ETMEDİLER!

Kısa süre içinde ateşi söndüren çalışan gazetecilere “Önemli bir şey değil arkadaşlar, çöpte unutulan bir şey ateş çıkmasına yol açtı” diyerek durumu toparlamaya çalıştı. Bu sırada evde olan Cem Yılmaz ve sevgilisi Serenay Sarıkaya ikilisi olan bitene aldırış etmedi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.