Serenay Sarıkaya, fotoğraf paylaştı sosyal medya yıkıldı

‘Fi’ dizisinin yıldızı Serenay Sarıkaya, spor yaparken fotoğraf paylaştı sosyal medya yıkıldı. Serenay Sarıkaya’nın cesur paylaşımına hayranlarından kısa sürede beğeni yağdı.

Güzel oyuncu Serenay Sarıkaya, şu sıralar ‘Fi‘ dizisiyle gündemde. Başrollerini Ozan Güven, Berrak Tüzünataç, Mehmet Günsür ve Büşra Develi ile paylaşan Serenay Sarıkaya, gündemden bir türlü düşmüyor. ‘Fi’ dizisi cesur sahneleri ve güçlü oyuncu kadrosuyla dikkatleri üzerine çekiyor.

SERENAY’DAN İDDİALI POZ

Seksi oyuncu Serenay Sarıkaya, Instagram hesabından cesur bir paylaşımda bulundu. Serenay Sarıkaya fotoğrafın altına, ”Spor hocam benim gibi hiç esnekliği olmayan birini kısa zamanda bu hale getirdi. Önünüzde saygıyla eğiliyorum hocam” notunu düştü.
Spor salonunda çektiği fotoğrafı hayranlarıyla paylaşan Sarıkaya, sosyal medyaya damga vurdu. Serenay Sarıkaya’nın fotoğrafını ilk beğeni ise Kerem Bursin‘den geldi.

blank

İşte Serenay Sarıkaya’nın o paylaşımı;

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.