Serenay Sarıkaya Cem Yılmaz’la ilgili ilk kez konuştu!

Son dönemde magazin gündeminden düşmeyen oyuncu Serenay Sarıkaya, önceki gün annesinin doğum gününden çıkarken görüntülendi. Sarıkaya, kendisini Cem Yılmaz’la yan yana görüntüleyemeyen basın mensuplarına “Bu zamana kadar nasıl yakalayamadınız onu merak ediyorum” sözleriyle şaşırttı.

Güzel oyuncu Serenay Sarıkaya, annesinin doğum gününü kutladıktan sonra mekan çıkışında basın mensuplarıyla sohbet etti. Cem Yılmaz’la ilgili sorulara cevap veren Sarıkaya, yan yana görüntülenmemeleriyle ilgili de dikkat çeken bir açıklama yaptı.

“NASIL YAKALAYAMADINIZ MERAK EDİYORUM”

Sarıkaya, “Sizi birlikte görüntüleyebilecek miyiz?” sorusuna “İnşallah. Bu zamana kadar nasıl yakalayamadınız onu merak ediyorum” cevabını verdi.

blank

“SİZİN BİLDİĞİNİZ KAPILARDAN ÇIKMIYORUZ”

Geçtiğimiz akşam bir alışveriş merkezindeki restoranda buluşan Serenay Sarıkaya ve Cem Yılmaz’ın olduğu bölüm mekanın görevlileri tarafından paravanla kapatıldı. Bu konu hakkında da konuşan Sarıkaya, “Sizin bildiğiniz kapılardan çıkmıyor olabiliriz. Siz her yer kapatmıştınız haberim var. Bizim paravan isteğimiz olmadı. Onlar (mekan görevlileri) kendileri bir hassasiyet geliştirmiş olabilirler” dedi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.