Serenay Sarıkaya: Alice, başıma gelebilecek en güzel şey

Serenay Sarıkaya, Alice Müzikali’ndeki rol arkadaşı İbrahim Selim’in, Zorlu PSM YouTube kanalından sezon boyunca her hafta yayınlanacak Youtube programı, “İbrahim Selim ile Bu Gece” ye konuk oldu. Zorlu PSM Touché sahnesinde gerçekleşen, ilk programında sürpriz konuğu Serenay Sarıkaya’ydı.

Program boyunca güzel enerjisi, şarkıları ve samimi cevaplarıyla dikkat çeken

Seranay Sarıkaya, Alice Müzikali ve oyunculuk hakkında da konuştu;

Alice Müzikali’nin içinde yer almaktan dolayı duyduğu mutluluğu dile getiren Sarıkaya; “Alice, başıma gelebilecek en güzel şey. Hem çocukluğumdan beri böyle bir işin içinde olmayı çok istiyordum, hem de bunu söylemekten usanmayacağım; sizler gibi harika insanlarla, mesleğinde bu kadar başarılı yerlerde olan insanlarla bunu yapabiliyor olmak beni çok şanslı hissettiriyor” dedi.

Kariyeriyle ilgili de konuşan Sarıkaya; “Neyin beni çarpacağını, etkileyeceğini, neyin karşıma çıkacağını bilmiyorum, o bir his. Bazen senaryo okurken, eğer çok etkilendiğim bir projeyse evde ayakta replikleri söylerken ve o sahneyi canlandırırken buluyorum. O anı görünce biliyorum ki o projenin içinde olabilirim. Çok şükür ki, şimdiye kadar hep gerçekten beni çok heyecanlandıran şeyleri seçmek için sabırla bekleyebileceğim aralıklar oldu.”

YouTube video

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.