Seren Serengil isyan etti: Canlı yayında sözlü saldırıya uğradık!

Söylemezsem Olmaz programında sunuculuk yapan Seren Serengil, sosyal medya hesabından bugün canlı yayında sözlü saldırıya uğradıklarını açıkladı.

Serengil, telefonla bağlanarak kendisi ve diğer sunucu arkadaşları Bircan Bali ve Seda Akgül’e hakaret eden kişiyi savcılığa şikayet edeceklerini belirterek şunları dile getirdi:

‘EN AĞIR HAKARETLERİ İŞİTTİK’

“Bugün yayında görevimizin başındayken, sözlü saldırıya uğradık kadına söylenebilecek en ağır hakaretleri işittik. Şiddet kapsamındaki yasanın derhal uygulanmasını, kadınlara yönelik bu saldırıların hafife alınmayacağını umuyoruz. Bu kişiye olan tüm haklarımızı saklı tutarak savcılık şikayetlerimizi avukatlarımız kanalıyla yapacağımızı bildiririz. Kadına şiddet sadece kadına el kaldırmak değildir küfür etmek hakaret etmek de bu suç kapsamında ve aynı değerdedir.”

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.