Serdar Ortaç’tan Sinan Akçıl’a: Dokunma lan karıma!

Serdar Ortaç’tan Sinan Akçıl’a şaka yollu tepki.

Serdar Ortaç eşi Chloe ve Sinan Akçıl’ı stüdyoda videoya aldı. Ardından çektiği videoyu Instagram hesabından paylaştı. Videoda Ortaç’ın şaka yollu “Karım bana bile düet yapmadı. Sinan Akçıl’a yapıyor ya hu! Olacak iş değil!” dediği bunun üzerine ise Sinan Akçıl’ın Chloe’ye sarılıp “İşte bu!” dediği görülüyor.

Serdar Ortaç’ın eşi Chloe Loughnan, Sinan Akçıl’la düet yapmak için stüdyoya girdi. Serdar Ortaç ise eşi ve Sinan Akçıl’ı stüdyoda videoya aldı. Ardından çektiği videoyu Instagram hesabından paylaştı.

“KARIM BANA BİLE DÜET YAPMADI”

Videoda Ortaç’ın şaka yollu “Karım bana bile düet yapmadı. Sinan Akçıl’a yapıyor ya hu! Olacak iş değil!” dediği bunun üzerine ise Sinan Akçıl’ın Chloe’ye sarılıp “İşte bu!” dediği görüldü.

Sinan Akçıl’ın karısına sarılması üzerine ise Serdar Ortaç, yarı şaka, yarı gerçek anında tepki gösterip “Ne ‘işte bu’ ulan! Dokunma ulan! Çek ellerini!” dedi. Sinan Akçıl, bir anda Chloe’den ellerini çekti.

https://www.youtube.com/watch?v=t_xk9qteJN4

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.