Kırgın Çiçekler, bu haftaki yayınlanan bölümünde seyirciyi yasa boğdu

Nefes kesen hikâyesiyle reytingleri altüst eden Kırgın Çiçekler, bu haftaki yayınlanan bölümünde seyirciyi yasa boğdu.

2 sezondur Pazartesi akşamlarının yıldızı olan Kırgın Çiçekler dizisinin bu haftaki bölümünde Eylül annesi Mesude’yi kaybetti. Kızını taciz eden kocası Kemal’in gerçek yüzünü gören Mesude, Eylül’ü kocasından korumak için canını verdi. Seyirciyi yasa boğan bölüm, Eylül’ün annesini yıkadığı sahneler ile de hafızalara kazındı. Yayınlanan her bölümüyle ekranlara damga vuran dizi, bu hafta total grubunda 8.80 reyting ve 19.35 share ile birinci sıraya oturdu.

Dizide Mesude karakterine hayat veren Derya Artemel; “Kırgın Çiçekler dizisinde 2 sezon rol aldığım için mutluyum. Bizi yalnız bırakmayan seyircimize çok teşekkür ederim” dedi.

Yapımcılığını NTC Medya Mehmet Yiğit ALP’İN üstlendiği, yönetmenliğini Serkan Birinci’nin yaptığı, senaryosunu Gül Abus Semerci ve Yelda Eroğlu’nun kaleme aldığı Kırgın Çiçekler dizisi, Türkiye’de ilk kez yetimhanede kalan kızların psikolojilerini, hayata bakış açılarını ve her şeye rağmen kaybolmayan inançlarını anlatıyor. Dizide Özgür Çevik, İpek Karapınar, Biran Damla Yılmaz, Mehmet Aykaç, Sacide Taşaner, Zeynep Irgat, Gökçe Akyıldız, Hazar Motan, Çağla Irmak ve Aleyna Solaker, Esra Dermancıoğlu gibi bir çok başarılı isim rol alıyor.

YouTube video

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.