Serdar Ortaç: Herkes yerini bilecek

Ünlü şarkıcı Serdar Ortaç, sevgilisi Seçil Gür’ün kendisiyle reklam için birlikte olduğu yönünde çıkan haberlere ateş püskürdü. ‘Herkes yerini bilecek’ diyen Serdar Ortaç, ‘Reklam ilişkisi yaşayan kadın evde yemeğimi yapmaz’ diyerek iddialara son noktayı koydu.

Bir süre önce ilişkilerine kinci bir şans veren Serdar Ortaç ve Seçil Gür, çifti Posta’ya samimi açıklamalarda bulundu. Serdar Ortaç’la birlikte adı duyulan Seçil Gür’n reklam için Ortaç’la birlikte olduğu haberleri hakkında da konuştular.

Gelen eleştirilere ‘Herkes yerini bilecek’ diyerek sert çıkan Serdar Ortaç, çarpıcı açıklamalarda bulundu.

‘REKLAM İLİŞKİSİ YAŞAYAN KADIN EVDE YEMEĞİMİ YAPMAZ’

Reklam ilişkisi iddialarına yanıt veren Seçil Gür, ‘İlişkimiz bir yılını doldurdu. Hâlâ bunu konuşanlara hiçbir cevabım yok. Kendimi direkt kapatıyorum, duymazlıktan geliyorum.’ derken Serdar Ortaç, ‘Reklam yapmak için el ele sahile çıkar, iki zevzek zevzek gülersin. Sonra herkes evine gider. Reklam ilişkisi yaşayan kadın evde yemeğimi yapmaz. ‘Aşçı tut kendine’ der.’ dedi.

Serdar Ortaç’a geçtiğimiz günlerde verdiği röportajda Seçil Gür hakkında ‘Karım o benim! açıklaması hatırlatıldı ve evlilik hakkında neler düşündüğü soruldu. Ortaç, Boşandıktan sonra depresyona girdim, iki yıl sürdü. O süreçte Seçil’in karşıma çıkacağını nereden bilebilirdim. Gökten zembille indirdi Allah! Ona bakarsan 25 yaşında da “Dünyanın kralı benim” sanıyordum. Şimdi “Hiçbir şeyim” diyorum.’ ifadelerini kullandı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.