Aleyna Tilki kurtlarını döktü!

Exxen’de yayınlanan İşte Bu Benim Masalım dizisinde başrol olarak yer alan ünlü şarkıcı Aleyna Tilki, sosyal medya hesabından set arasında eğlenceli bir paylaşımda bulundu. Genç popçu, Ankara havası oynadığı anları takipçilerinin beğenisine sundu. Tilki, paylaşımına ‘Set arası Ankara havası mı? Birkaç saat dursun silcem’ notunu ekledi.

Acun Ilıcalı’nın kurduğu Exxen’de yayınlanan İşte Bu Benim Masalım dizisinde Survivor 2020 şampiyonu Cemal Can Canseven ile başrollerini paylaşan Aleyna Tilki, sosyal medya hesabından yeni bir paylaşımda bulundu.

YouTube video

Sosyal medyayı oldukça aktif bir şekilde kullanan ünlü popçu Aleyna Tilki, İşte Bu Benim Masalım dizisi setinde ara verdiği ana ait eğlenceli bir video paylaştı. Rol arkadaşları ile birlikte Ankara havası oynayan Tilki, paylaşımına ‘Set arası Ankara havası mı? Birkaç saat dursun silcem’ notunu düştü.

Tilki’nin paylaşımı kısa sürede binlerce beğeni alırken yorum yağmuruna tutuldu. Sosyal medya kullanıcıları ‘Bu Ankara havası değil. Ankara havası yavaş oynanır.’, ‘Silme ya çok güzel bu.’ ve ‘Ankaralılar ağlıyor şu an’ gibi yorumlarda bulundu.

REKLAM TEKLİFİNİ REDDETTİ

Aleyna Tilki, bir parfüm firmasından gelen reklam teklifini “Eğer bir gün Tarkan ya da Ajda Pekkan bir parfüm reklamında oynarsa bu konuyu o zaman düşünebilirim.” yanıtıyla reddetti.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.