Şenol Güneş,Galatasaray’a gönderme yaptı: Yayıncı kuruluşa güvenmiyorum

Trendyol Süper Lig’in 7’inci haftasında deplasmanda Konyaspor’u 2-0 mağlup eden Beşiktaş derin bir nefes aldı. Maçın ardından açıklamalarda bulunan Şenol Güneş, Galatasaray maçına gönderme yaparken yayıncı kuruluşu eleştirdi.

Süper Lig’de inişli çıkışlı performansın ardından taraftar ve camiası tarafından eleştirilen Beşiktaş deplasmanda 2-0 Konyaspor’u mağlup etti. Maçın ardından açıklamalarda bulunan Şenol Güneş, Galatasaray maçına değinirken yayıncı kuruluşu da eleştirdi.

“YAYINCI KURULUŞA GÜVENMİYORUM”
Kazandıkları için mutlu olduklarını söyleyen Güneş “Kazandığımız için biz mutluyuz, sizi bilmem ama biz mutluyuz. Kurum olarak size (yayıncı kuruluş) güvenmiyorum. Yayıncı kuruluş maçta atılan golü oradan göstermeyip, dün itibarıyla bir başka maçta gösteriyorsa söylenecek bir şey yok. Camiayı çok güzel işliyorsunuz. Maşallahınız var. Bu kadar üstümüze gelmenizin bir anlamı yok. Afrika maçları var, başka şey var. Bugün maç var, Afrika maçları devre arasında” dedi.

“YAYINCILIKTA EŞİT OLUN BİR TARAFLI KULLANMAYIN”
Yayıncılıkta taraflı olunmaması gerektiğini söyleyen deneyimli teknik adam “Yayıncı anlayışını bir taraflı kullanmayın. İnsanların bağlı olduğu kurumlara güvenmek ister. Ben güvenmiyorum. Seyahatler, programlar, üç günde bir maç yaparken, bir de gidip geliyoruz. Kaybettiğimiz iki maçın travması var, o da doğru. Bundan nemalanmak isteyenlere de sakın izin vermeyin” açıklamasında bulundu.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.