Şenol Güneş: Şansımız ilk defa bize güldü

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Bursaspor karşısında kazandıkları 1-0’lık maç sonrası düzenlediği basın toplantısında sinirlendi.

Kartal’ın hocası, sezon öncesi transfer döneminde yaşananlarla ilgili bir yerel muhabirin sorusu üzerine adeta çılgına döndü. Güneş, Bursalı oyuncuların aklını çelmeye çalıştığı iddiası sonrası resmen küplere bindi.

Güneş, yerel muhabire dönerek, “Senin kaptanın bana yalvardı gelmek için. Ben kulüp başkanını aradım. Hiçbir oyuncuyu da aratmadım. Ama o kadar çirkin ifadeler kullandı ki! Bunları açmak istemezdim. Ama size bir söz söylemek lazım Ömer Hayyam’la ilgili. Yalan doğrudan kaçar, karanlık aydınlıktan kaçar. Güneş yalnızdır ama ışık saçar. Doğruların kaderidir yalnızlık. Kargalar sürüyle kartal yalnız uçar.”

‘Şansımız ilk defa bize güldü’

Şenol Güneş, maçın hemen ardından yayıncı kuruluşa verdiği demeçte ise “İyi hocanın kurduğu iyi bir takımla oynadık. Avrupa Ligi’nin ardından idman yapmadan Bursa’ya geldik. Bu sezon ilk defa bir takım bize üstünlük kurdu. Bursa galibiyete yakındı ama biz kazandık. Rakibi zaman zaman kaçırdık ve pozisyon verdik. Bu sezon şansımız ilk defa bize güldü. Bu maçın kıymetini bilmek zorundayız. Biz çok daha iyi, çok daha diri, rakibe pozisyon vermeyen ve daha iyi bir takım olmak zorundayız. Necip’in direnci bu maçta iyiydi. Olcay’da oyuna girdiğinde takıma katkıda bulundu. Ne yaptığınız önemli değil bugün 3 puan lazımdı çünkü takım yorgundu” diye konuşmuştu.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.