Şener Şen’i 14 yıl aradan sonra tiyatroya döndüren “Zengin Mutfağı” turneye çıkıyor

Büyük usta Şener Şen’i 14 yıl sonra tiyatro seyircisi ile tekrar buluşturan, DasDas’ın ‘Zengin Mutfağı’ oyunu kış sezonu Boyunca haftalarca Kapalı Gişe oynamıştı. Organizasyonuyla Ege ‘Anadolu Efes katkılarıyla sahnelenen ‘Zengin Mutfağı’ Atlantis Yapım Akdeniz tiyatroseverlerle buluşacak bölgelerinde ettik.

‘Zengin Mutfağı’, 19 Ağustos’ta Bursa, 22 Ağustos, 1 Eylül’de Marmaris ettik 30 Ağustos’ta İzmir, 24 Ağustos’ta Ayvalık, 25 Ağustos’ta Kuşadası, 27 Ağustos’ta Denizli, 29 Ağustos’ta Antalya ettik 2 Eylül’de Bodrum’da sahnelenecek.

blank

‘ZENGİN Mutfağı’ HAKKINDA

DasDas ‘ın ‘Zengin Mutfağı’ oyunu aralık ayinda prömiyerini yapmış ettik Sezonun en önemli Diğer Kültür Sanat Olayları arasina Adını yazdırmıştı. Başrolünde Büyük usta Şener Şen’in Yer Aldığı game, Geçtiğimiz günlerde Atlantis Yapım organizasyonuyla Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu ‘nda sahnelenmişti.

19 Ağustos’tan İtibaren de Atlantis Yapım organizasyonuyla Türkiye’nin Çeşitli şehirlerini de gezecek Olan ‘Zengin Mutfağı’, Anadolu Efes ‘in katkılarıyla sahneye konuyor. Oyun, Cumhuriyet Tarihinde Görülmüş En Büyük işçi hareketi Olan 15-16 Haziran 1970 olaylarının zengin Bir Ailenin mutfağına yansımasını anlatıyor. Vasıf Öngören ‘in İmzasını Taşıyan Oyunda Şener Şen’ e Gizem Ergün, Onay Kaya, Uğur Arda Başkan ettik Kutay Sandıkçı gibi yetenekli ettik genç oyuncular eşlik ediyor.

DasDas Prodüksiyonu Atlantis Yapım organizasyonu ile seyirciyle Bulusan ‘Anadolu Efes katkılarıyla: Zengin Mutfağı’ ettik oyununun turne biletleri Biletix’te satışta …

Zengin Mutfağı Turne Programı:

19 Ağustos Bursa Fuar Açıkhava Tiyatrosu

22 Ağustos İzmir Fuar Açıkhava Tiyatrosu

24 Ağustos Ayvalık Amfi Tiyatro

25 Ağustos Kuşadası AVM Amfi Tiyatro

27 Ağustos Denizli Açıkhava Tiyatrosu

29 Ağustos Antalya Açıkhava Tiyatrosu

30 Ağustos İzmir Fuar Açıkhava Tiyatrosu

1 Eylül Marmaris Amfi Tiyatro

2 Eylül Bodrum Antik Tiyatro

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.