Şenay Lambaoğlu “Bir Gün Bir Adam”

Yorumculuğunun yanı sıra şarkı yazarı kimliği ve özgün tarzıyla dikkat çeken Şenay Lambaoğlu rengarenk müzik serüvenine devam ediyor.

Sanatçı, Ada Müzik etiketiyle müzik severlerle buluşturduğu dördüncü stüdyo albümü “Rüyalarıma Gir’in” ilk klibini bir rekor denemesiyle “Bir Gün Bir Adam” şarkısına çekti.

Sözü ve müziği Şenay Lambaoğlu, düzenlemesi Kaan Bıyıkoğlu imzasını taşıyan Bir Gün Bir Adam’da piyanoda yine Kaan Bıyıkoğlu, kontrbasta Matthew Hall, gitarda Bora Çeliker, davulda ise Ekin Cengizkan yer alıyor.

Bu ekip sadece dinleyiciyi değil artık seyirciyi de hareketli ritimler ile dansa davet ediyor.

3,4 saniye ile rekor kırdık…

Buna benzer bir teknik dünyada daha önce kullanıldı. Fakat önceki rekor 5 saniyeydi. Yeni rekor ise 3,4 saniye.

Peki nasıl başardık ?

Önce kendimize defalarca “bunu neden yapıyoruz” diye sorduk. Türkiye’de dünya standartlarından yola çıkarak iyi işlerin yapılabileceğini göstermekten önce “görmek” istedik ve harekete geçtik.

Yer : İstanbul Silivri

Hava sıcaklığı : -3

30 oyuncu ve 40 kişilik teknik ekip bir araya geldi

Bu çekimi yüksek kalitede bile super slow motion tekniği ile saniyede 2000 kareye kadar çıkabilen ve sadece Türkiye’de 1 adet bulunan Phantom Flex 4 K kamera ile gerçekleştirdik.

Klibin prodüksiyonunu Siyah Sekiz Medya üstlenirken yönetmen koltuğunda ise Çetin Yılmaz yer aldı.

Temel düşüncemiz zaman algısını değiştirmekti.

İlişkileri, ilişkilerdeki absürtlükleri, eşitsizliği, kırılan duyguları ve onları onarırken tekrarlanan hataları, bilinç altını, duygu dünyasının olağanüstü halini, popüler olanın her zaman çevresini karanlıkta bıraktığını ve hayatın baş döndürücü hızını metaforik öğelerle anlatmaya çalıştık.

“Bir Gün Bir Adam” Netd YouTube ve tüm müzik kanallarında.

YouTube video

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.