Selma Ergeç’in seslendirdiği çocuk kitapları Storytel’de

Selma Ergeç seslendirdiği çocuk kitaplarından elde ettiği geliri Koruncuk Vakfı’na bağışladı!

Can Göknil, Göknil Özkök, Süleyman Bulut ve Doğan Gündüz’ün çocuklar için kaleme aldığı kitaplar, ünlü oyuncu Selma Ergeç’in sesiyle Storytel’de yerini aldı.

Storytel, sadece yetişkinlerin değil, çocuk dinleyicilerin de sesli kütüphanelerini ve hayallerini genişletmeye devam ediyor. Platformuna eklediği yeni çocuk kitapları Deniz Masalı & Kuyruksuz, Küçük Kırmızı Düğme, Değirmenci ile Baykuş, Kocaman Küçük Deniz ve Fare Adlı Kedi, bu sefer sürpriz bir ismin sesinden, ünlü oyuncu Selma Ergeç’in seslendirmesiyle sesli kitap olarak yayında.

Selma Ergeç, ilk kez seslendirdiği kitaplarla ilgili şunları söyledi; “Her çocuk gibi ben de masal ve hikaye dinlemeyi çok severdim. Bazen Annem ve Babamın vati olmadığında da hikaye kayıtları dinlemeye bayılırdım. Şimdi de hem kendi kızım Maya hem de tüm çocuklar için Storytel’e kitap seslendirmekten büyük mutluluk duyuyorum.”

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.