Hazal Kaya: Sayende gülmekten ağladık aşkım sağol

‘Cinayet Süsü’ isimli sinema filminin fragmanı yayınlandı. Hazal Kaya da fragmanı Twitter’dan paylaşarak eşine destek oldu.

Şimdilerde 6 aylık hamile olan Hazal Kaya’dan eşi Ali Atay’a destek geldi. Ali Atay, ‘Ölümlü Dünya’nın başarısının ardından bu kez ‘Cinayet Süsü’nün yönetmen koltuğuna oturdu. Oyuncu kadrosunda Uğur Yücel, Binnur Kaya, Cengiz Bozkurt ve Feyyaz Yiğit’in yer aldığı ‘Cinayet Süsü’nün fragmanı yayınlandı. 25 Ekim’de beyazperdede izleyiciyle buluşacak olan filmin fragmanını Twitter sayfasından paylaşan Hazal Kaya, altına şu notu yazdı:

“Helaaal Bugün de sayende gülmekten ağladık aşkım sağol”

Yapımcılığını TAFF Pictures’ın üstlendiği, Uğur Yücel, Binnur Kaya, Cengiz Bozkurt, Feyyaz Yiğit, Mert Denizmen ve Mehmet Özgür’ün rol aldığı komedi filmi ‘Cinayet Süsü’ nün senaryosunu ‘Ölümlü Dünya’nın yaratıcı ekibi Ali Atay, Aziz Kedi ve Feyyaz Yiğit yazdı. Yönetmen koltuğunda Ali Atay’ın oturduğu ‘Cinayet Süsü’, 25 Ekim’de vizyona giriyor.

“Cinayet Süsü” filminin fragmanı seyirciyle buluştu

 

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.