‘Selfy Whitefest 2017′ muhteşem bir partiyle tanıtıldı

Türkiye’nin en büyük gençlik ve kış festivali ‘Selfy Whitefest 2017’nin lansman partisi Nişantaşı Chance’de gerçekleşti.

Jolly Tour’un gençlik markası Unitravel ev sahipliğinde 15 Ocak- 9 Şubat tarihleri arasında Uludağ’da gerçekleştirilecek olan ‘Selfy Whitefest 2017’in lansman partisine müzik ve eğlence damgasını vurdu.

Sabaha Kadar Müzik ve Eğence

Unitravel Organizasyon ve Marka Direktörü Ozan Berber’in ev sahipliğinde gerçekleşen partide davetliler, Türkiye’nin en ünlü DJ’leri Erdem Kınay, Emrah Göktaş, ve Hakan Kabil’in muhteşem performanslarıyla ve ünlü sanatçı Emre Kaya’nın hit parçalarından oluşan mini konseriyle sabahın ilk ışıklarına kadar eğlendi.

Uludağ’a Yıldızlar Yağacak

Türkiye’nin en ünlü sanatçılarının sahne alacağı ve 15 Ocak- 9 Şubat tarihleri arasında 3 periyot halinde gerçekleşecek olan ‘Selfy Whitefest 2017’de, ‘Serdar Ortaç, Gülşen, Berkay, Hadise, Hande Yener, Hakan Altun, Serkan Kaya, Simge, Erdem Kınay, Merve Özbey, Emre Kaya, Dj Emrah Göktaş, Dj Hakan Kabil ve Percussion Tai, şarkıları ve sahne performanslarıyla tatilcilere ve gençlere unutulmaz anlar yaşatmaya hazırlanıyor.

Türkiye’nin kayak ve eğlence merkezi Uludağ’da 12 farklı otelde yaklaşık 15 bin kişinin katılımıyla gerçekleştirilecek olan ‘Selfy Whitefest 2017’de tatilciler karın ve müziğin keyfini birlikte çıkartacaklar.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.