Selena Gomez müziği bırakacağını açıkladı!

Amerika’lı oyuncu ve şarkıcı Selena Gomez yaptığı son açıklamayla hayranlarını üzdü. Instagram hesabından 215 milyon takipçisi olan ve her paylaşımıyla hayranlarını mest eden Selena Gomez Vogue dergisi için kamera karşısına geçti. Gomez, muhtemelen müziği bırakacağını, oyunculuk ve prodüktörlüğe odaklanacağını söyledi.

Selena Gomez Vogue dergisi için objektif karşısına geçti. 28 yaşındaki Amerika’lı yıldız Selena Gomez son dönemlerde şarklılığının yanı sıra prodüktörlük ve oyunculuk yapıyordu. Vogue dergisine kapak olan Gomez muhtemelen müziği bırakacağını açıkladı.

blank

Gomez: “Oyunculuğa ve prodüktörlüğe tamamen odaklanmadan önce müziğe son bir şans vermek istiyorum.” ifadelerine yer verdi. Gomez’in milyonlarca hayranı sosyal medya platformu Twitter üzerinden müziği bırakmaması için mesaj yayınlamaya başladı. “We love you Selena” tagı kısa süre içerisinde Twitter gündeminde üst sıralara yerleşti.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.