Selami Şahin ”Eskimeyen Şarkılar” ile şehir şehir gezmeye hazırlanıyor

Duayen sanatçı Selami Şahin’in büyük sahne şovlarıyla süslenen teatral konseri ”Eskimeyen Şarkılar” yaz turnesi kapsamında şehir şehir gezmeye hazırlanıyor.

Daha önce gerçekleşen ”Eskimeyen Şarkılar” konserleri ile büyük etki yaratan ve izleyicisine muhteşem bir atmosfer sunan Selami Şahin, bu yaz yine unutulmaz yaz akşamları yaşatacak.

Selami Şahin’in Ege ve Akdeniz bölgesinde gerçekleşecek olan ”Eskimeyen Şarkılar” konserlerinin sunuculuğunu başarılı sunucu Cenk Tunalı üstlenecek ve Türkiye’nin son 50 yıldaki değişimini metinsel olarak esprili bir dille izleyicisine aktaracak. Selami Şahin’in; dillere pelesenk olmuş şarkılarını hiç kaybetmediği heyecanı ve coşkusuyla söylemeye devam edeceği konsere şehirlerin çevre illerinden de yoğun talep geliyor.
Geçtiğimiz yaz yüzlerce bilet satışının olduğu konserlerin biletleri ise şimdiden tükenmek üzere.

blank

Selami Şahin; yaz turnesi kapsamında konserleri;

5 Temmuz Kuşadası Avm Amfitiyatro
13 Temmuz Altınoluk Amfitiyatro
14 Temmuz Ayvalık Amfitiyatro
24 Temmuz Bodrum Antik Tiyatro
26 Temmuz Datça Açıkhava Tiyatrosu
27 Temmuz Antalya Sahne Konyaaltı Açıkhava Tiyatrosu
30 Temmuz İstanbul Harbiye Açık Hava Tiyatrosu/ Turkcell Yıldızlı Geceler
29 Eylül İzmir Kültürpark Açıkhava Tiyatrosu

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.