Sefirin Kızı ekrana iddialı döndü!

Sefirin Kızı, bu akşam ikinci sezon (18. bölüm) ile izleyicisi karşısına çıktı.

Sefirin Kızı, bu akşam ikinci sezon (18. bölüm) ile izleyicisi karşısına çıktı. Heyecanın dozunun zirveye ulaştığı Sefirin Kızı dizisinin son bölümüde; Nare, kızı Melek’in velayetini alıp memleketten gitmeye karar verdi. Gediz ise bunu yeni bir hayat değil yeni bir kaçış olarak gördü ve çok öfkelendi. İlk defa Nare’nin yanında durmadı ve hatta ona ihanet etmeyi göze aldı.

Star Tv ekranlarının sevilen dizilerinden Sefirin Kızı, bu akşam 2. sezonuyla ekranlardaki yerini aldı. Sefirin Kızı dizisinin 18. son bölümünde; Sevdalı olduğu kadının adını anmamaya tövbe etmesiyle başa çıkmaya çalışan Sancar, Nare’nin gideceğini öğrenince deliriyor. İşte Sefirin Kızı 19. bölüm fragmanı ve son bölümde yaşananlar…

SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Nare, kızı Melek’in velayetini alıp memleketten gitmeye karar verir. Sancar’ın baba olmaya hazırlandığı bu memlekette, artık ne Nare ne Melek için yer yoktur. Elvan’a da Efeoğlu erkeklerinden uzakta yeni bir hayat teklif eder; ‘bizimle gel, üçümüz yeni bir dünya kuralım’ der.

Gediz ise bunu yeni bir hayat değil yeni bir kaçış olarak görür ve çok öfkelenir. İlk defa Nare’nin yanında durmaz. Hatta ona ihanet etmeyi göze alır.

Sevdalı olduğu kadının adını anmamaya tövbe etmesiyle başa çıkmaya çalışan Sancar, Nare’nin gideceğini öğrenince delirir. “Sen gidersen ben çok kötü bir adam olurum” der Nare’ye, “Kızımı alırım, konağa koyarım.”

Sevdalılardan biri ölürse destan, yaşarsa yalan olur ya. Peki iki sevdalı velayet savaşına kalkışırsa ne olur?

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.