Engin Akyürek ve Tuba Büyüküstün’ün paylaştığı Sefirin Kızı dizisi ekranlara veda ediyor

Star Tv ekranlarında yayınlanan ve başrollerini Engin Akyürek ve Tuba Büyüküstün’ün paylaştığı Sefirin Kızı dizisi ekranlara veda ediyor.

İlk sezonu ile reytingleri altüst eden Sefirin Kızı dizisi bu yıl iki büyük başrol oyuncusu olan Neslihan Atagül ve Uraz Kaygılaroğlu ile yollarını ayırmıştı. Tuba Büyüküstün’ü kadrosuna katan Sefirin Kızı dizisinin final tarihi belli oldu.

Son dönemlerde final kararı alan dizilere bir yenisi daha eklendi. Pazartesi akşamları Star Tv ekranlarında yayınlanan Sefirin Kızı dizisi ekranlara veda ediyor. İlk bölümü 16 Aralık 2019 tarihinde yayınlanan, yönetmen koltuğunda Emre Kabakuşak’ın oturduğu Sefirin Kızı dizisi izleyicilerini üzdü.

blank

İlk olarak Neslihan Atagül’ün rahatsızlığı nedeniyle diziyi bırakması daha sonra ise Uraz Kaygılaroğlu’nun ayrılması Sefirin Kızı dizisine büyük kan kaybettirdi. İki büyük başrolünü kaybeden dizi çareyi güzel oyuncu Tuba Büyüküstün’de aradı. Son dönemde reytinglerde istenilen başarıyı elde edemeyen Sefirin Kızı final kararı aldı.

Engin Akyürek ile Tuba Büyüküstün’ün başrollerini paylaştığı “Sefirin Kızı” dizisi de bu sezon sonu final yapacak projeler arasında yer alıyor. Muğla’da çekilen dizi tıpkı başından beri planlandığı gibi 52. bölümde ekrana veda edecek.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.