Seçil Erzan’la bir kez yüz yüze görüştüm! Emre Belözoğlu sessizliğini bozdu

Futbol dünyasını sarsan ve Türkiye gündemine bomba gibi düşen ‘Gizli Fon’ davasında gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Dava müştekilerinden Emre Belözoğlu sessizliğini bozdu. Dolandırıldığını anlayınca mahkemeye gittiğini söyleyen Belözoğlu, “Seçil Erzan’la bir kez yüz yüze görüştüm. Yatırım yapmadan tanımıyordum.” dedi.

Aralarında ünlü futbolcuların da bulunduğu çok sayıda kişiyi milyonlarca dolar dolandırdığı iddiasıyla yargılana Seçil Erzan’la ilgili detaylar kamuoyunun gündeminde. Ankaragücü Teknik Direktörü Emre Belözoğlu, Fenerbahçe’de teknik direktörlük yaptığı dönem ve Seçil Erzan davasına yönelik açıklamalarda bulundu.

“SEÇİL ERZAN İLE BİR KEZ YÜZ YÜZE GÖRÜŞTÜM”
Futbol Plus Youtube kanalına konuşan Belözoğlu, mahkemeye intikal eden gizli fon dolandırıcılığı süreci ile ilgili “Bir bankacılık işlemi olduğunu ve yatırım yaptığımı düşündüm. Bunun dışında olduğunu anlayınca mahkemeye gittik. Elimize geçen kağıtların, dekontların karşılığının bankada olmadığını öğrendiğimiz anda şikayetimizi yaptık. Bize vaat edilen tarih gelmemişti bile… Banka müdürü ve yardımcısının imzalarının olduğu belgeler var. Hukuksal süreçler ilerliyor. Seçil Erzan’la bir kez yüz yüze görüştüm. Yatırım yapmadan tanımıyordum. Toplamda 1 aylık süreç var” dedi.

HAKEM HALİL UMUT MELER’İN SALDIRIYA UĞRAMASI
Belözoğlu; hakem Halil Umut Meler’in Ankaragücü – Çaykur Rizespor karşılışmasının ardından saldıraya uğramasıyla ilgili olarak, “Olayların içinde Faruk Koca’nın yer almasından dolayı gerçekten çok üzüntülüyüm. Kendisini tanıyorum, iyi bir insan olduğunu biliyorum. O da bu olayların içinde yer aldığı çok üzgün. Pek görülmeyen bir ceza aldı. Serbest kalmasından dolayı mutluyum. Dışarıya çıkması benim oyuncularımı da motive edecektir. Herkes hukukun verdiği ve vereceği kararlara saygı duymalı” dedi.

EROL BULUT’UN AÇIKLAMALARI
Fenerbahçe’de Sportif Direktörlük görevi yaptığı dönemde sarı lacivertli takımın teknik direktörü olan Erol Bulut’un ‘Fenerbahçe’de istediğim transferler yapılmadı’ iddiasına “Transferler beraber yapılır. O açıklamalar kendisini bağlar. Onun hakkında asla menfi açıklamam olmaz. Çok başka insanlarız. Ben teknik direktör olarak istemediğim futbolcuyu içeriye sokmam” yanıtını verdi.

Seçil Erzan’ı kimler tehdit etti? Fatih Terim Fonu davasında Arda Turan detayı

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.