Şebnem Ferah, Zorlu Performans Sanatları Merkezi’nde İstanbul’lu dinleyicisi ile buluştu

Şebnem Ferah, 5 Nisan’da Zorlu PSM sahnesinde dinleyicisine adeta bir konser ziyafeti sundu. Yogun bir konser turuna başlayacak olan Ferah, 12 Nisan Ankara Milyon Venue, 14 Nisan Kayseri Milyon Fest, 17 Nisan Bursa Jolly Joker, 20 Nisan Eskişehir Milyon Fest, 3 Mayıs İzmir Milyon Fest’te hayranları ile buluşacak..

Yayınladığı ilk albümü ‘Kadın’dan bu yana söz yazarı, besteci ve yorumcu kimliği ile Türk müzik tarihinde önemli bir yer edinen Şebnem Ferah, Zorlu PSM Atlantis Yapım iş birliğiyle gerçekleştirilen Vestel Gururla Yerli Konserleri kapsamında 5 Nisan’da Zorlu Performans Sanatları Merkezi’nde İstanbul’lu dinleyicisi ile buluştu.

5 yıl aranın ardından, Pasaj Müzik etiketiyle müzikseverlerin beğenisine sunulan albümüne adını veren ‘Parmak İzi’ ile konserin açılışını yapan Ferah, ’Başka Bir Yol Var’ ve ‘Küllerinden’ şarkılarıyla devam etti.

blank

“Sevgili dostlarımız hepiniz hoşgeldiniz…Nasılsınız, iyi misiniz? Her Şey yolunda mı? Keyifler yerinde mi? Sizlere son albümden şarkılar söyledim. Her konser öncesi heyecanlı oluyorum ama bazı konserlerde daha fazla heyecan oluyor. Sürç-i lisan edersem şimdiden affola. Buraya kadar gelip vakit ayırdığınız için, bu gece mutlu ayrılmanız için elimizden geleni ben ve ekip arkadaşlarım yapacağız” diyerek “hayranları ile sohbet eden Şebnem Ferah ‘Koridor’ ile konserine hız kesmeden devam etti.

Şebnem Ferah, 3000 bin hayranının büyük bir coşku ile yoğun ilgi gösterdiği konserde “Kadın” (1996) albümünden “Parmak İzi” (2018) albümüne uzanan geniş ve özel repertuvarıyla, muhteşem bir konser ziyafeti sundu.

Sahne arkasında yer alan ekranlarda, her şarkı için hazırlanan videolar ve ışık tasarımı; müzikal olduğu kadar görsel bir şölenin de yaşanmasını sağladı.

‘Hoşçakal” şarkısıyla final yapan Ferah, seyircinin yoğun isteği üzerine yeniden sahneye çıkarak, yeni albümü “Parmak İzi”nin en sevilen şarkılarından “Küllerinden”i tekrar söyleyerek, dinleyicisine geldikleri için teşekkür ederek veda eti.

Şebnem Ferah’a sahnede müzisyen arkadaşları, Ozan Tügen(klavyeler), Kerem Özyeğen (gitar), Buket Doran(bas gitar), Aykan İlkan(davul), Serdar Barçın(flüt) ve Ceren Tügen(vokal) eşlik etti.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.